Centura orasului „e mai bogata” cu 300 de arbori. COMUNICAT

Primăria Oradea și Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România S.A (CNADNR) au început în cursul zilei de joi, 3 noiembrie, o amplă acțiune de plantare de arbori pe centura ocolitoare a orasului. Au fost plantaţi 310 de arbori din soiurile acer, catalpa, fraxinus etc. de-a lungul centurii Oradea, începând de la strada Ștefan cel Mare până la podul CFR.

În cadrul acțiunii sunt înlocuiți arborii uscați, care au fost plantați mai demult, respectiv sunt plantați arbori pe locurile libere, astfel încât să se realizeze o „perdea verde” de protecție contra poluării și zgomotului în zonă.

În timp ce Primăria Oradea, în baza contractului de igenizare şi amenajare a domeniului public pe care administrația locală îl are încheiat cu Penitenciarul Oradea, asigură plantarea pomilor, lărgește la mărimea corespunzătoare gropile necesare, respectiv monitorizează lucrările, CNADNR pune la dispoziție arborii care urmează să fie plantați.Luni, 7 noiembrie se va continua acțiunea de plantare între drumul de centură și drumul Parcului Industrial II.

Distribuie informația
Alte știri