Cea mai cunoscuta vedeta TV din Oradea i-a cucerit pe moldoveni. Cristian Tabără, recompensat dincolo de munti

Celebrul realizator TV a fost distins cu diploma de onoare pentru implicarea în promovarea obiectivelor istorice si culturale din Târgu Neamt. Decernarea distinctiei a avut loc vineri, 9 septembrie, la sediul Primăriei.

În general, îmi găsesc cuvintele… sau mă găsesc cuvintele. Acum e un pic mai complicat, pentru că mă aflu în situatia în care… nu merit ceea ce mi se întâmplă! M-a iubit Dumnezeu! De doi ani să locuiesc în Chisinău. Brusc, acum mi-am dat seama că de acasă la Chisinău până acasă la Oradea trec pe-acasă pe la Târgu Neamt! si nu a fost doar o metaforă”, a spus Cristian Tabara in fata personalitatilor prezente.

Din anul 2011 şi până în prezent, Cristian Tabără este un prieten al oraşului de la poalele Cetătii Neamt, promovând patrimoniul cultural şi personalităţile din zonă în cadrul emisiunii Exclusiv în Romania, difuzată de TVR şi TVR Internaţional. Anual, este prezentatorul evenimentului GALA INTERNATIONALĂ A PREMIILOR DE EXCELENTĂ ”DEMOS TN” care are loc la Târgu Neamţ, manifestare care reuneşte personalităţi de origine română din România şi străinătate.

cristi-tabara

Sursa: http://www.ziartarguneamt.ro/

Distribuie informația
Alte știri