CET Oradea își deschide iar porțile pentru cetățenii urbei

Termoficare Oradea S.A. își deschide porțile pentru toti cetățenii și îi așteaptă să participe în număr cât mai mare la un nou eveniment al ”Porților deschise CET Oradea”, în data de 18 octombrie 2019, în intervalul orar 10:00 – 19:00. Scopul acestui eveniment este parte din inițiativa Termoficării de a consolida relațiile cu consumatorii și de a-i informa și responsabiliza în ceea ce privește serviciile furnizate.

Angajații Termoficării vor sta la dispoziția tuturor participanților la acest eveniment cu informații care să îi ajute să cunoască mai îndeaproape serviciile furnizate și modul în care acestea se desfășoară. În acest sens, toți aceștia vor avea posibilitatea de a efectua un tur la sediul societății, pentru a observa o trecere de la vechi la nou prin prisma vizitelor la instalațiile vechiului CET, respectiv ale noului CET.

Toți cei care ni se vor alătura vor putea beneficia de transport gratuit din stația Piața Unirii, în baza colaborării dintre Termoficare și OTL. Cursele vor fi din oră în oră începând cu ora 10:00, iar ultima este la ora 18:00.

Distribuie informația
Alte știri