Cetăţean somalez cu documente false, depistat la P.T.F. Borș

Poliţiştii de frontieră bihoreni au depistat un cetățean din Somalia care a încercat să iasă ilegal din România, intr-un microbus, folosindu-se de mai multe acte de identitate italiene. Cu ocazia verificărilor specifice, s-a constatat că documentele prezentate sunt false, motiv pentru care persoana a fost dusă la sediul instituției pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cetățeanul somalez, în vârstă de 26 de ani, a intrat legal în România, în baza unei vize de student. A procurat însa documentele false de la un conaţional, în schimbul sumei de 100 de euro şi a recurs la această metodă deoarece dorea să călătorească într-un stat din Spaţiul Schengen şi nu avea un document de călătorie valabil care să îi permită acest lucru.
Acum s-a ales cu dosar penal.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri