Cetățenii moldoveni își pot exprima votul în cadrul turului doi al alegerilor prezidențiale la Oradea. Mesajul lui Ilie Bolojan

Duminică, 15 noiembrie, cetățenii moldoveni își pot exprima votul în cadrul turului doi al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, și la secția de votare deschisă în Oradea.

Cetățenii moldoveni cu drept de vot sunt așteptați să își exprime votul mâine, 15 noiembrie, între orele 7.00 – 21.00, la secția de votare situată în Oradea, strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, nr. 4, în cadrul Facultății de Construcții, Cadastru și Agricultură, clădirea D+4E, la parter.

„Chiar dacă vremurile sunt dificile, prezenţa la vot este foarte importantă: în Chișinău sau în Băcioi, dar şi Oradea şi în celelalte centre universitare din ţară, precum și la secțiile de votare din Europa. Dragii mei, cei care aţi văzut cum se pot schimba lucrurile în Oradea sau în alte oraşe din ţară, să știți că astfel de schimbări sunt posibile și în Moldova. Dar pentru asta e nevoie ca oamenii buni să fie la conducere. Cei care aveți încredere în mine, vă rog s-o susțineţi pe Maia Sandu, un om dedicat Moldovei. E vremea oamenilor buni şi în Moldova”, a scris pe pagina sa de facebook, Ilie Bolojan.

Distribuie informația
Alte știri