CFR Călători a pus în vânzare și în 2020 oferta de călătorie cu trenul în Europa

Foto: clubferoviar.ro

CFR Călători a pus în vânzare și în 2020 oferta de călătorie cu trenul în Europa reprezentată de abonamentul Interrail Pass, anunță compania, marți, printr-un comunicat remis mediafax.ro

Călătorii pot opta pentru una din cele două variante ale Pass-ului Interrail, fie Interrail Global Pass, pentru călătoria în 33 de ţări europene, fie Interrail One Country Pass pentru călătoria într-una din țările din Europa.


Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători, adică tineri, adulţi, copii sau seniori. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (maximum doi copii însotiți de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun, de asemenea, de tarife reduse, arată CFR Călători.


Totodată, varianta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Pentru adulţi, ofertele Interrail Global Pass pornesc de la 246 de euro pentru patru zile de călătorie într-o lună şi ajung până la 902 euro pentru călătorii nelimitate timp de trei luni. De asemenea, ofertele One Country Pass pentru un adult pornesc de la 123 de euro în cazul României, pentru călătorii de trei zile, şi ajung la 253 de euro pentru călătorii de opt zile.

Distribuie informația
Alte știri