CFR Călători are concurenţă. O companie autohtona introduce un tren de lux pe linia Arad-Bucuresti. Nici Oradea nu e ocolita

Compania privata va intra pe piata in aceasta luna. Prima ruta va fi Arad-Bucuresti. Un tren va avea in componenta şase vagoane: două de dormit, trei cuşetă şi unul de clasă. În primele curse, ce vor oferi conditii similare celor din vest, biletele se vor putea cumpăra din tren, apoi online, iar mai încolo şi din principalele gări.

Potrivit patronului companiei, preţul unui bilet de călătorie nu va fi mai mare decât cel al concurentului CFR Călători. La inceputul verii se introduce un tren de lux si pe relatia Timisoara-Oradea-Baia-Mare, iar din trimestrul trei se va putea calatori din inima Banatului in capitala Austriei, la Viena.

„Ideea mi-a venit de la desele reclamaţii şi nemulţumiri ale călătorilor din România, care tot făceau apropouri că în afară sunt trenuri care oferă condiţii de lux, şi am vrut să demonstrăm că şi noi putem oferi asemenea condiţii…Vestul ţării nu are nicio legătură cu Viena, de exemplu. Avioanele au fost sistate. Ca să ajungi cu avionul în Austria, la Viena, trebuie să treci prin Germania. Sau cu maşina. Sigur este important ca să te urci seara târziu într-un vagon de dormit şi să te trezeşti dimnineaţa, să îţi faci treaba la Viena şi să vii înapoi seara următoare”, a mai declarat corespondentului MEDIAFAX omul de afaceri Valer Blidar.

Foto:Banatul Azi

Distribuie informația
Alte știri