CFR Călători va acorda reducerile pentru studenţi, din 5 septembrie. Și companii private s-au alăturat deciziei

CFR Călători va elibera studenţilor, începând din 5 septembrie, legitimaţii de călătorie cu reducere de 90% la transportul pe calea ferată, potrivit unui comunicat al instituției. Companiile Softrans și Transferoviar Călători au luat aceeași decizie.

„CFR Călători informează că facilităţile aferente studenţilor la transportul pe calea ferată conform noilor acte legislative vor fi acordate începând cu data de 5 septembrie 2023. Astfel, începând cu data de 5 septembrie 2023, se vor elibera legitimaţii de călătorie pentru elevi şi studenţi cu gratuitate/reducere la transportul pe calea ferată conform legilor: Legea învăţământului preuniversitar nr. 198/2023 şi Legea învăţământului superior nr. 199/2023”, a anunţat compania, pe site-ul său.

În plus, începând cu data de 05.09.2023 Softrans va acorda reducere studenților conform legii 199/2023, a anunțat compania privată. Și Transferoviar Călători informează că facilitățile aferente studenților la transportul pe calea ferată conform noilor acte legislative vor fi acordate începând cu data de 5 septembrie 2023.

Distribuie informația
Alte știri