CFR introduce trenuri directe către Istanbul, Varna și Sofia

Pasagerii vor avea zilnic legături directe de la București către Halkali/Istanbul, Sofia, Varna și retur,  în perioada 3 iunie – 3 octombrie 2022.

Trenul către Halkali/Istanbul va avea în compunere un vagon cușetă, iar trenul către Varna sau Sofia va avea în compunere două vagoane clasă.

O călătorie de la Bucureşti Nord la Halkali/Istanbul (sau retur) costă 53,2 euro la vagon cușetă cu 4 locuri. Un bilet pentru o călătorie, Bucureşti Nord – Varna costă 22 euro, iar Varna – București Nord costă 28,2 euro la vagon clasa a 2-a. Un bilet pentru o călătorie de la Bucureşti la Sofia (sau retur) costă 29,8 euro la clasa a 2-a.

Călătoria până la gara Halkali durează 18 ore și jumătate, din cauza vitezelor mici și a staționărilor numeroase, mai ales la granițe. Sunt 809 km cu trenul și viteza medie ajunge să fie sub 45 km/h, scrie Hotnews.ro. Trenul pleacă la 10.55 din Gara de Nord și ajunge la 5.34 dimineața în gara Halkali, situată la 27 km de cea mai cunoscută gară a capitalei turce: Sirkeci.

Drumul până la Varna durează nouă ore, la fel de lung este și până la Sofia.La Varna trenul ajunge la ora 20.00. La întors pleacă din Varna la 7.35 și ajunge în București la 17.05. De la București la Sofia sunt 509 km, iar de la București la Varna, 357 km.

Biletele sunt vândute la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri