Chef Adrian Hădean, mesaj dur pentru ospătari, taximetriști sau alți prestatori de servicii: „Nu mai fiți nespălați, că de aia câștigați prost și luați ciubucuri mici”

Într-o postare pe Facebook, chef Adrian Hădean s-a adresat celor care, la fel ca el, lucrează în servicii și fumează, în ciuda faptului că intră în contact cu clienții. Chef Adi Hădean este printre cei care se declară împotriva dispozitivelor electronice de fumat pe care mulți le folosesc pentru că acestea nu emană fum.

Posibil cea mai cretină întrebare venită de la cineva care lucrează în servicii (nu mă refer la cele secrete, ci la alea pe față, gen ospătărie, bucătărie, transport public, frizerie etc) e asta: “vă deranjează țigara?”. Dacă lucrezi cu publicul și ești în contact cu clientul, nu ai ce să fumezi în timp ce prestezi serviciul.

Nici când ești șofer de taxi/uber/șmuber/autobuz, nici când gătești, nici nu poți să vii de la țigară mirosind a tutun ars sau a câine mort (dacă fumezi Iqos) dacă ești ospătar sau ești frizerul/maseurul care-și pune mâinile pe om. Frați și surori prestatori, nu mai fiți nespălați și împuțiți, că de aia câștigați prost și luați ciubucuri mici.

Distribuie informația
Alte știri