Chestorul, masonii si manelistii. Dupa MLNR, fostul sef al Politiei Romane, Liviu Popa, tatoneaza „Loja Manelistilor”. VIDEO

Trimis in judecata, saptamana trecuta, de Directia Nationala Anticoruptie Oradea pentru mai multe fapte de coruptie, plus fals in declaratii dupa ce a omis ilegal sa-si declare apartenenta la masonerie, fostul sef al Politiei Romane, Liviu Popa a participat la doar cateva zile distanta la aniversarea celebrului manelist,  Adi de la Valcea.  Acesta a postat pe Facebook imaginile video cu surpriza pe care i-au facut-o mai multi prieteni din Oradea in noaptea in care a implinit 44 de ani.

„O surpriza frumoasa facuta mie de Claudiu Keseru, Adi Moisa si fratele meu Alin aseara la ora 12, un tort in forma de chitara.multumesc mult tuturor”, a scris cantaretul in postarea de pe pagina de socializare.

Petrecerea a fost prilejuita de botezul micutului Nicholas , baiatul fotbalistului Claudiu Keseru. In imagini poate fi observat inclusiv chestorul Liviu Popa care filmeaza tortul surpriza, apoi il felicita si-l imbratiseaza pe cantaretul de manele.

Alte știri