Chiar exista si merita vizitat. Muzeul Iluziilor si-a deschis portile

Un pat peste 2000 de cuie pe care, chiar dacă pare imposibil, putem sa ne odihnim linistiti, o camera cu oglinzi unde vom scapa de toate complexele, sau un instrument muzical la care vom putea canta fara sa il atingem.

Sunt doar cateva dintre lucrurile pe care si bihorenii vor avea ocazia sa le testeze la in primul Muzeu al Iluziilor deschis vreodata în Transilvania. Va putea fi vizitat pana in data de 6 august, la Cinema Dacia din cartierul clujean Manastur(strada Bucegi, nr 11).

Sala oglinzilor deformate este locul unde cei mici se vor distra si vor deveni, pentru cateva minute, subtiri ca o sfoară sau rotunzi ca un balon, vor avea burta pana la nas sau vor deveni pitici.

Iluziile optice au si ele o sală dedicata: peste 50 de tablouri originale, unele de mari dimensiuni, vor provoca vointa si inteligenta celor care vor incerca sa rezolve misterele din spatele lor.

Durata unei vizite este de 50 de minute, iar pretul unui bilet este de 13 lei. Muzeul va putea fi vizitat pe baza de rezervare, la contact@muzeuliluziilor.ro sau la telefon 0726519941.

Distribuie informația
Alte știri