Christian Sandor va continua să activeze în cadrul clubului CSM Oradea, secția polo

Foto: facebook/ csm oradea

 După ce a petrecut două sezoane în calitate de antrenor secund la echipe de seniori a secției de polo pe apă, Christian Sandor va continua la juniori. Este vorba despre echipa care în prezent participă la faza finală a Campionatului Național U11 – ediția 2024.

Totodată, Christi Sandor rămâne un apropiat al echipei de seniori și va colabora cu antrenorii acesteia, Petar Kovacevic și Ciprian Cîmpianu.

Următoarea provocare pentru Sandor este al 2-lea turneu final din cadrul Campionatului Național U11 – ediția 2024. Evenimentul se va desfășura la sfârșitul lunii Iunie anul curent, la bazinul Steaua din București.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri