Cinci bărbați, bănuiți de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire, reținuți de polițiștii bihoreni

La data de 11 ianuarie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de cinci persoane, respectiv față de un bărbat de 46 de ani și un tânăr de 18 ani, ambii din comuna Balc, județul Bihor, față de un bărbat de 32 de ani, din comuna Tăuteu, județul Bihor, față de un bărbat de 36 de ani, din comuna Paleu, județul Bihor și față de un altul de 27 de ani, din municipiul Marghita, județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordini și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii îi bănuiesc pe aceștia că, la data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 17.00, într-o stație de alimentare cu carburanți din localitatea bihoreană Chiribiș, ar fi fost implicați într-o altercație spontană, în cadrul căreia s-ar fi agresat reciproc, tulburând astfel liniștea și ordinea publică.  

Altercația a fost aplanată cu operativitate de polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita.

Polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri