Cinci tinere cu povești dureroase de viață au dispărut. Sunt date și în consemn la frontieră

Foto: dbonline.ro

Este alertă în Târgoviște, unde cinci adolescente aflate în grija unei asociații umanitare au dispărut joi, 19 decembrie. Adolescentele, cu vârste între 13 și 18 ani, nu s-au mai întors în centru, iar din spusele celor care le îngrijesc au plecat de supărare că au fost pedepsite.

Cele cinci fete, aflate în grija unei asociații, locuiau într-o casă de tip familial în Târgoviște. Fetele pe care polițiștii încearcă acum să le găsească au povești de viață dureroase. “Două fete au mamele decedate, tații nu s-au ocupat de creșterea și îngrijirea lor, două au fost abandonate de mici și un alt caz, a fost crescută de bunica, care nu a reușit să se ocupe de creșterea și îngrijirea ei”, a declarat pentru stirileprotv.ro, Cerasela Gurgu, purtător de cuvânt DGASPC Dâmboviţa. Cea mai mare dintre ele a mai dispărut de 2 ori în urmă cu 3 ani, iar fata de 16 ani a fugit și în primăvară, dar a fost găsită după câteva zile.

Cele 5 adolescente au fost date în urmărire națională, dar și în consemn la frontieră. Cine le vede sau poate da relații despre ele este rugat să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri