Cinci tineri au ajuns la spital din cauza unui șofer orădean care gonea prin Sibiu beat fiind dar și drogat

Foto: turnulsfatului.ro

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 14 și 21 de ani au fost transportați la spital în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident produs în Cristian. Vinovat este un șofer de 27 de ani din Oradea urmărit de polițiștii care l-au filmat circulând cu 125 de km/h prin Sibiu.

”Șoferul mașinii, având direcția de deplasare spre Cristian, nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor rutieri, continuându-și deplasarea, iar pe str. XIII intersecție cu str. XII din Cristian a efectuat manevra de depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că mașina surprinsă de aparatul radar era condusă de un bărbat de 27 de ani din Oradea, iar mașina cu care a intrat în coliziune era condusă de tânăr de 19 ani din Cristian”, descriu polițiștii sibieni.

Accidentul a avut loc la ora 00:07, informează polițiștii. Șoferul nevinovat a avut nevoie de descarcerare.

Șoferul din Oradea care circula cu viteză prin Sibiu și a gonit până în Cristian unde a provocat accidentul avea 0,69 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

”Pe Drugtest a fost pozitiv la două substanțe psihoactive”, mai arată polițiștii.

Aceștia i-au deschis bărbatului care a provocat accidentul dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

Sursa: turnulsfatului.ro

Alte știri