Cine este cântăreața din satul bihorean Dobrești care a ales echipa lui Teo Rose și Horia Breciu la Vocea României/ video

foto: protv.ro

Iulia Cotuț, o tânără de 18 ani din comuna Dobrești, județul Bihor a întors două scaune, vineri seară, la emisiunea concurs Vocea României de la Pro TV. Desenul și muzica sunt pasiunile ei, deși a făcut o școală profesională de hairstyling, iar timpul liber îl dedică studierii muzicii.

Pentru audițiile pe nevăzute, Iulia a ales piesa ”Adagio”, iar Smiley și echipa Theo Rose – Horia Brenciu s-au întors. Smiley a recunoscut-o imediat, participând la ”Superstar”.

„Are o voce spectaculoasă. Nu a fost cel mai bun performance al tău. Eu te-am auzit cântând de mai multe ori și știu ce poți să cânți. Mă bucur că m-am întors și mi-ar plăcea foarte tare să fii în echipa mea și să lucrez cu tine”, a spus Smiley.

​Cel mai mare vis al ei este să ajungă o solistă cunoscută, deoarece părinții au susținut-o și au investit foarte mult în ea, iar „Vocea României” speră să fie începutul carierei sale.

„Ai construit la piesa asta. O iubesc tare. Ar fi fost păcat să nu ne întoarcem pentru notele pe care le-ai luat cu atâta siguranță. E foarte greu să susții notele alea fără să deranjezi. Ești o voce foarte puternică”, a continuat Theo.

Iulia Cotuț a ales să meargă în echipa lui Theo și a lui Horia.

Distribuie informația
Alte știri