Cine este fetița din Oradea care a primit 4 de ”DA” la ”Românii au talent”

La 11 ani, Alexia Răduți, o fetiță din Oradea, a interpretat superb piesa „Part of your world” din Mica Sirenă în cadrul preselecțiilor emisiunii Românii au talent, difuzată vineri de Pro TV.

Alexia are 11 ani și a început să cânte la 6 ani într-un cor. Părinții au dus-o ca să aibă o activitate. Ulterior, s-a apucat de canto și astfel a început cariera „solo”. ​Nu moștenește talentul de la nimeni. Mama este antreprenor, iar tatăl se ocupă cu evenimente pentru copii.

Alexia este pasionată de echitație și dublează desene animate. Din banii câștigați, nu și-a cumpărat prea multe pentru că vrea să aibă economiile sale.

Îi place moda foarte mult, are cărți cu Coco Chanel și citește mult. Deține peste 20 de perechi de pantofi și colecționează parfumuri. Are 11 parfumuri, dar mândria ei sunt cele 4 parfumuri de la Ariana Grande.

Andi Moisescu: „Eu aș remarca faptul că avem parte de o întâlnire rară cu un copil care cântă ca un copil. Nu prea am mai văzut pe scena asta! În sfârșit un copil care a cântat ca un copil!”

Vezi momentul Alexiei pe site-ul Românii au talent. Click aici

Distribuie informația
Alte știri