Cine este orădeanca de la Vocea României care l-a convins pe Smiley să apese butonul: ”Stai așa un pic ca să-mi revin”/ Video

O tânără cântăreață din Oradea va face parte din echipa lui Smiley în acest sezon de Vocea României. Giulia Petre are 20 de ani, este din Oradea și adoră să cânte. Părinții sunt cei care au convins-o să vină la Vocea României.

Tânăra se mândrește că a fost acceptată la Conservatorul din Anglia, însă nu a luat încă o decizie pentru că „mami nu vrea să plec atât de departe de casă”.

Pe scena de la Vocea României, Giulia a ales să cânte piesa „Jolene”. Chiar dacă a avut emoții, tânăra a reușit să-l convingă pe Smiley să se întoarcă. 

„Stai așa un pic ca să-mi revin… Jolene, Jolene… cum te cheamă? Bă ce bine m-am întors. Oricum nu mă interesează de ce nu s-au întors ceilalți, dar mie mi-a plăcut foarte mult cum ai cântat. Realmente, mi-a plăcut foarte mult cum ai cântat. Eu eram convins de când ai început să cânți strofa că mă voi întoarce. Ai cântat o piesă foarte bună, ți se potrivește și vibrato ăla, l-ai nimerit foarte bine. Să vedem ce putem să facem împreună în echipa mea”, i-a spus Smiley concurentei. 

Distribuie informația
Alte știri