Cinefilii bihoreni, invitați la un weekend de film gratuit si seri caritabile

Fundația Comunitară Oradea împreună cu Asociația Posticum invită iubitorii de cinema de artă la un Weekend de film și ceai. Pasionații de cinematografie sunt așteptați în serile de vineri, 26 aprilie și sâmbătă, 27 aprilie, începând cu ora 20.00 la Asociația Posticum, în Oradea, pe str. Teiului 26. Aici vor putea viziona gratuit filmul care a câștigat anul trecut premiul pentru regie la Cannes – „Dragoste la foc mic” , titlul original fiind „La passion de Dodin Bouffant”, în regia lui Anh Hung Tran.

Distribuit în România de către Independenta Film, pelicula „Dragoste la foc mic” nu a rulat în cinematografele orădene. Astfel, cinefilii au acum ocazia să-l vizioneze. Filmul este un omagiu adus bucătăriei tradiționale, dar și un omagiu adus dragostei. Filmul invită publicul la a se opri din agitația cotidiană și la a medita preț de un moment la frumusețea unei lumi în care viteza a lăsat loc profunzimii. Filmul va rula cu două ocazii, vineri, 26 aprilie și sâmbătă, 27 aprilie în incinta Asociației Posticum aflate în Oradea pe strada Teiului nr. 26.

După vizionare, participanții vor putea savura o cană de ceai oferită din partea ceainăriei din cadrul Posticum și vor avea ocazia să participe la discuții despre filmul proiectat. Intrarea la film este gratuită, cei prezenți fiind invitați să participe cu o donație minimă de 25 Lei pentru susținerea cazului social al adolescentei Vivien Kiraly

Distribuie informația
Alte știri