Cinefilii din Bihor, iubitori si de senzatii tari, sunt asteptati intr-un cadru feeric. Imbracamintea calduroasa e obligatorie

Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac se redeschide. Vor fi amenajate 14 camere duble cu pat matrimonial unde turiştii vor găsi personajele din cinema. Oaspeţii vor dormi, în funcţie de preferinţă, în camerele inspirate de peliculele: Star Wars, The Hobbit, Ice Age, The Passion Of The Christ, Mihai Viteazul, Toate pânzele sus, Rocky III, Gladiator, King Kong, Titanic, Jaws, Harry Potter şi Dracula.

Lângă hotel vor fi construite, după Anul Nou, trei igloo-uri în care vor prinde viaţă ştrumfi, dinozauri şi animalele junglei.

O noapte intr-o camera dubla costa 400 lei, iar in igloo 600 de lei. Pentru copii preturile sunt reduse cu 50%, iar rezervarea se poate face online.

Cea mai comoda si mai recomandata cale de a ajunge la hotelul de gheata este urcarea cu telecabina. Imbarcarea se face de langa hotelul Balea Cascada. Costul telecabinei de la Balea Cascada pana la Balea Lac este de 25 lei/urcare sau coborare pentru adulti si 15 lei pentru copii.

Distribuie informația
Alte știri