Ciprian Blejan: Premierul Viorica Dăncilă a renunţat la orice brumă de coerenţă şi decenţă

Premierul Viorica Dăncilă a renunţat la orice brumă de coerenţă şi decenţă şi încearcă acum să-şi peticească Guvernul cu candidaţi „furaţi” pe la colţuri. Ruşinea, de astă dată, nu e doar a celor care „fură”, ci şi a celor care se lasă îmbrobodiţi şi acceptă să intre în astfel de stratageme deznădăjduite: Grațiela Gavrilescu, Ion Cupă și Ștefan Băișanu, aşezaţi acum defel comod, cu şezutu-n două luntri, vor fi aruncaţi în „gura” lui Iohannis, ca să poată fi sfâşiaţi în direct, în prime time.

Neserioşi, neştiutori? Nici măcar nu e important de ce au acceptat blatiştii să devină uneltele unui război politic, întregind şirul de diletanţi şi fripturişti pe care Dăncilă îi bagă acum pe „teren” ca să marcheze, cum altfel, un autogol.

Important de menţionat e că în ședințele Biroului Politic Central al ALDE s-a hotărât, cu o majoritate covârșitoare, nu doar denunțarea protocolului cu PSD, precum și retragerea din coaliția de guvernare ci şi excluderea oricărui membru ALDE care acceptă o desemnare din partea altui partid într-o funcție publică fără acordul partidului. Toate cele trei decizii au fost corecte, pentru că nu urmăreau scopuri mărunte. ALDE va strânge rândurile şi, cu siguranţă, va ieși mai puternic din această încercare.

Preşedinte ALDE Bihor, Ciprian Blejan

Distribuie informația
Alte știri