Ciprian Cîmpianu continuă alături de echipa de polo CSM Oradea

Ciprian Cîmpianu continuă alături de CSM Oradea. Tehnicianul orădean va colabora cu noul antrenor principal al echipei de seniori de la secția de polo, Petar Kovacevic. Conducerea clubului i-a propus acestuia postul de antrenor secund.

Premergător perioadei 2022/24, pe care Ciprian Cîmpianu a petrecut-o la cârma echipei de seniori de la CSM Oradea, el a desfășurat o activitate impresionantă la nivel juvenil, având o contribuție remarcabilă la formarea unui număr impresionant de tineri practicanți ai jocului de polo din Oradea. De asemenea, Cîmpianu i-a ajutat pe mulți dintre aceștia să facă pasul spre seniorat, unul deloc ușor de făcut, cunoscută fiind componenta de natură fizică din această disciplină, diferența între juniori și seniori fiind extrem de mare din acest considerent.

În plus, sub comanda lui Cîmpianu, CS Crișul Oradea a obținut mai multe titluri naționale și clasări pe podium în Campionatele Naționale de juniori la polo pe apă.

 Cu privire la postul de antrenor secund, aceasta este o poziţie pe care Ciprian a mai lucrat la CSM Oradea atunci când principal al echipei a fost Dorin Costrăş.

Distribuie informația
Alte știri