Circuitul ”Oradea joacă Padel”/ Rezultatele etapei a 9-a

Etapa cu numărul 9 din Circuitul ”Oradea joacă Padel” și-a desemnat câștigătorii la turneul găzduit de Padel Arena Oradea. Competiția a reunit 18 echipe.

La nivelul 1, rezervat profesioniștilor, victoria a revenit echipei Emil Bronț & Ciprian Filip care s-a impus în finală în fața rivalilor Spiros Baltsavias & Andrei Dărăban. Faza semifinalelor a fost atinsă de Sergiu Mirișan & Raul Zaharia alături de Raul Samuel & Luca Novero. A fost unul dintre cele mai echilibrate turnee din acest sezon competițional. În clasamentul general, rezervat profesioniștilor, după cele nouă etape conduce Emil Bronț cu 145 de puncte acumulate, urmat de Spiros Baltsavias și Raul Zaharia ambii cu câte 135 de puncte. În competiția profesioniștilor au ”punctat” în acest an 40 de jucători.

Competiția copiilor a fost câștigată de Daria Darie & Antonia Perțe care au trecut cu 6-3/6-2, în meciul decisiv, de echipa clasată pe locul secund; Savvina Baltsavias și Alex Parge. În semifinale au ajuns Patricia Petruțiu & Sofia Sîrca respectiv Sergiu Mirișan & Remus Miclea.

Următoarea etapă, cea de-a X-a, se va desfășura sâmbătă, 21 octombrie la Padel Arena Oradea.

Distribuie informația
Alte știri