Circulația în Parcul Traian închisă trei săptămâni

Începând de luni, 14 mai, circulația în Parcul Traian, tronsonul din dreptul Penitenciarului Oradea, până la intersecția cu strada Andrei Șaguna va fi închisă vreme de trei săptămâni. Decizia a fost luată la solicitarea CAO, care efectuează lucrări de reabilitare și extindere rețele de apă, canalizare menajeră și pluvială.

„Circulația va fi deviată pe străduța aflată pe partea stângă înainte de a ajunge la penitenciar dispre Roman Ciorogariu, care își va schimba sensul, iar parcările din fața tribunalului vor fi desființate provizoriu în așa fel încât prin porțiunea din fața tribunalului să se poată circula în dublu sens pentru cei care au fost deviați”, a anunțat Primăria.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri