Circulația pe Valea Oltului va fi închisă timp de o lună pe timpul zilei. Vezi de când

Foto: arhiva

Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor a anunțat miercuri că traficul pe Valea Oltului va fi închis timp de o lună, începând din 8 iulie până în 9 august, pe timp de zi, iar șoferilor le vor fi recomandate rute ocolitoare.

În zonă se vor face lucrări la autostrada Sibiu-Pitești.

Mă aștept la „cunoscători” care să critice acest lucru, a adăugat ministrul.

„Nu există altă variantă, am încercat să găsim variante. Vorbim de înălțimi foarte înalte care ajung până la 70 de metri, unde trebuie a fi tăiați acești arbori care riscă să ajungă pe carosabil și să pună în păericol siguranța circulația. repet, vrem autostradă, trebuie să facem aceste lucrări”, a precizat Grindeanu.

Pe perioada zilei vor exista rute alternative pe care Miniterul Transporturilor împreună cu poliția rutieră le vor transmite din timp, astfel încât șoferii să le cunoască, a dat asigurări Sorin Grindeanu.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri