Circulaţia TIR-urilor prin punctul de trecere a frontierei Borş se desfăşoară cu dificultate

Sunt sute de camioane care aşteaptă chiar şi 180 de minute să treacă frontiera în Ungaria. Din fericire circulaţia maşinilor mici sau a autocarelor nu este afectată.

„Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea a luat măsuri de suplimentare a personalului. De la ora 24, la punctul de trecere a frontierei Borş s-a lucrat pe două benzi „, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, comisar şef de poliţie Laura Beatrice Bondar.

Autorităţile recomandă şoferilor să folosească şi alte puncte de trecere a frontierei, pentru a nu se crea blocaje. Circulaţia camioanelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone a fost interzisă, prin Ungaria, în perioada 31 ocombrie ora 23.00 (ora României) – 1 noiembrie ora 23.00 (ora României). În acest interval, şoferii automarfarelor au staţionat în parcările special amenajate.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri