Circulatia tramvaielor a fost intrerupta astazi in zona Podului Dacia dupa ce o femeie s-a izbit intentionat de un tramvai. COMUNICAT OTL

Astăzi, 10 Noiembrie 2016, în jurul orei 8.45, o femeie de aproximativ 60 de ani aştepta tramvaiul, stând pe banca amplasată în adăpostul staţiei de tramvai Pod Dacia. La intrarea tramvaiului care circula pe linia 1, dinspre Centrul Civic, în staţie, femeia s-a ridicat brusc şi s-a avântat înspre tramvai, lovindu-se de uşa 3 a vagonului. Tramvaiul, care rula cu viteză redusă, a oprit imediat, iar persoane aflate în staţie au intervenit ridicând-o pe femeia căzută pe peronul staţiei. Femeia a repetat gestul odată ridicată în picioare, acest fapt conducând la ipoteza că intenţia a fost premeditată.

La faţa locului au fost mobilizate echipaje ale poliţiei, inclusiv din cadrul serviciului criminalistic, şi a ambulanţei.

Poliţia a constatat că vatmanul nu se face vinovat de producerea accidentului, femeia fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie informația
Alte știri