Circulaţie în condiţii de ceaţă densă pe şosele din Bihor şi alte 9 judeţe

Circulaţia se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, joi seara, pe şosele din zece judeţe, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

„Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă (vizibilitate scăzută, pe locuri, sub 50 de metri) pe mai multe drumuri din judeţele Bacău, Botoşani, Bihor, Galaţi, Suceava, Neamţ, Vrancea, Iaşi, Vaslui şi Prahova”, se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Conform aceleiaşi surse, se circulă în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate sub 50 de metri, inclusiv pe DN1 Ploieşti – Braşov (tronsonul kilometric 66-90), unde se înregistrează valori ridicate de trafic.

„Ceaţa impune din partea celor aflaţi la volan, dar şi a celorlalte categorii de participanţi la traficul rutier, o conduită preventivă pe toată durata deplasării pe drumurile publice. Este necesar să se ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare”, transmite Centrul Infotrafic. 

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri