Circulație în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din Bihor/ Un TIR s-a răsturnat între Aleșd și Oradea

foto/ arhiva

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca condițiilor meteorologice nefavorabile.

Pe DN 1 Aleșd – Oșorhei, la kilometrul 613+800, în zona localității Săbolciu, județul Bihor, traficul a fost întrerupt, din cauza unui autotren răsturnat pe carosabil. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Circulația a fost deviată pe rute ocolitoare, dar a fost reluată după ridicarea autotrenului.

Sunt semnalate tronsoane de drumuri naționale din zona montană a județelor Alba, Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Harghita, Maramureș, Mureș, Satu Mare și Vrancea, unde se circulă în condiții de iarnă, fiind depus strat subțire de zăpadă frământată.

Pe arterele rutiere principale – autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești – Brașov, se circulă în condiții normale, pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună.

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza de rulare, în special dacă circulă pe un carosabil umed, să mărească distanța de siguranță între vehicule și să sporească atenția la volan, asigurându-se temeinic la efectuarea fiecărei manevre.

Reamintim de obligativitatea echipării autovehiculelor cu anvelopele de iarnă pentru circulația pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei, cu recomandarea de a-și planifica foarte atent traseul pe care urmează să-l parcurgă!

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri