Circulație întreruptă temporar pe DN76 la ieșirea din Băile Felix

Circulația auto pe Drumul Național 76, la ieșirea din Băile Felix către Beiuș, va fi temporar întreruptă vineri, 28 iunie, în intervalul orar 9 – 15, pe ambele sensuri din cauza montării grinzilor la viaductul Inelului Rutier Metropolitan.

Vor fi montate 5 grinzi pe deschiderea de deasupra drumului, iar în momentul în care fiecare va fi poziționată, traficul auto va fi întrerupt complet timp de aproximativ 15 minute. Pentru montarea acestora va fi folosită cea mai mare macara din România, de 700 de tone.

Viaductul de la ieșirea din Băile Felix are o lungime totală de 395 de metri, iar până în prezent au fost montate 30 de grinzi din cele 40 câte vor fi în total. Viaductul are 8 deschideri, cu câte 5 grinzi la fiecare deschidere.

Inelul metropolitan are o lungime de 17 km și va asigura legătura cu drumurile naționale DN1, DN 76 și DN 79, înspre Cluj-Napoca, Deva și Arad, și cu centurile din zona metropolitană a Municipiului Oradea, respectiv centura Oșorhei, centura Nojorid și centura Sânmartin.

Distribuie informația
Alte știri