Circulaţie restricţionată pe strada Oneştilor, din cauza unor lucrări. Comunicat

Comisia tehnică pe probleme de circulație din cadrul Primăriei Oradea a decis în şedinţa de vineri, 8 decembrie 2017, restricționarea circulației pe str. Oneștilor, începând din 8 decembrie până în data de 20 decembrie.

Măsura este impusă de investiția ”Drum de acces pe relația str. Barcăului – strada Oneștilor – strada Simion Bărnuțiu”, respectiv de lucrările de înlocuire a conductei de termoficare, care trece pe sub sensul giratoriu de pe str. Oneștilor.

Traficul auto se va închide pe o bandă pe strada Oneștilor (dinspre Magazinul Penny spre Calea Aradului), cu devierea circulației pe str. Barcăului spre str. Meșteșugarilor, conform planului de semnalizare. Toate străzile afectate vor fi semnalizate corespunzător.

În ceea ce privește lucrările la drumul de acces pe relația str. Barcăului – strada Oneștilor – strada Simion Bărnuțiu, până acum s-au desfășurat lucrări la breteaua spre str. Barcăului și la breteaua spre str. Simion Bărnuțiu. Astfel, s-au executat terasamente, s-au montat borduri, s-a lucrat la canalizarea pluvială. Momentan, se lucrează la devierea rețelelor electrice și a stâlpilor electrici din zonă.

Distribuie informația
Alte știri