CJ Bihor a anuntat data primului zbor Oradea – Antalya

La întâlnirea, care a avut loc la sfârșitul lunii noiembrie, între conducerea Consiliului Județean Bihor și reprezentanții tour-operatorilor s-a discutat despre introducerea unor zboruri charter către destinații căutate de turiști. După nici două săptămâni Consiliul Judetean Bihor a confirmat, luni, un nou zbor charter estival, cu destinația Antalya.

Blue Air va opera începând cu data de 17.06.2017 prima cursă charter spre destinația de vacanta din Turcia iar ultima, din cele 13 programate, va fi in data de 09.09.2017. Compania va opera, astfel, cea de-a doua destinație de zbor tip charter, după ce în lunile iulie-august 2016 au aterizat, săptămânal, pe Aeroportul din Oradea, curse din/în direcția Tel Aviv.

“Din 16 decembrie, pe plan intern, se poate zbura, la prețuri avantajoase, prin compania Blue Air, spre București și Iași. La acestea se mai adaugă în sezonul estival cursa Oradea-Constanța. Pe plan extern, din martie încep curse regulate spre destinații europene importante ca Barcelona, Milano, Torino, Roma, Napoli și Catania. Am dorit diversificarea ofertei și prin noi curse charter. Astăzi putem confirma prima destinație, ceea ce înseamnă 13 zboruri dus/întors spre/dinspre Antalya. Negocierile continuă și pentru alte destinații cu pornire din Oradea”, a declarat presedintele CJ Bihor, Pásztor Sándor.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri