Clădirea Poliției Municipiului Oradea se va renova cu fonduri din PNRR

La data de 30 septembrie 2022 a fost semnat contractul de finanțare al proiectului cu titlul ,,Renovarea energetică aprofundată a clădirii publice Poliția Municipiului Oradea” C5-B2.2.b17, în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă/ Componenta 5 – Valul renovării/ Axa 2-Schema de Granturi pentru eficienţă energetică în clădiri publice/ Operaţiunea B.2. – Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice, care a fost depus de către Ministerul Afacerilor Interne, în calitate de Lider de parteneriat, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Bihor, având calitatea de Partener 2 (Beneficiar).

În cadrul proiectului vor fi desfășurate activități de renovare energetică aprofundată a clădirii în care funcționează Poliția Municipiului Oradea, respectiv de instalare a unei stații de încărcare vehicule electrice cu putere de peste 22 KW.

Valoarea totală a proiectului (cu TVA) este de 5.383.513,95 de lei; din care 4.523.961,30 de lei valoarea eligibilă din PNRR și 859.552,65 de lei valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR

Distribuie informația
Alte știri