Claudiu Keseru a marcat golul cu numarul 200 al carierei: „Îmi doream să vadă şi tata golurile mele!”

Claudiu Keşeru a marcat din nou pentru Ludogoreţ în meciul cu Botev Plovdiv, reuşind cel de-al 200-lea său gol din cei 15 ani de profesionist

„Îmi doream să vadă şi tata majoritatea golurilor pe care le-am reuşit. Oricum le vede, dar aş fi vrut să-i văd reacţia… Când ajung acasă, simt nevoia să-i văd mândria pe chip. E ceea ce-mi lipseşte uneori, când ajung la Oradea, deşi era critic cu mine. Indiferent cât de bine jucam sau nu. Asta am luat-o de la el: cu mine sunt destul de critic în analiză”, spune atacantul pentru Gazeta Sporturilor.

„Am bifat o bornă importantă în cariera mea! Am calculat toate reuşitele începând din Liga 2, atunci când jucam la Oradea, partidele din toate campionatele unde am jucat, din Cupe, Supercupe şi meciurile din cupele europene”, a declarat fotbalistul bihorean pentru sursa citata.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri