Clubul de conversație în limba germană, la Oradea, ajuns la ediția a III-a. Participarea e gratuită

Orădenii care vor să lucreze la competențele lor lingvistice au un cadru nou pentru asta. DeutschClub Oradea, un club de conversație în limba germană, își propune să ajute vorbitorii de limbă germană să-și îmbunătățească abilitățile de vorbire și ascultare într-un mediu prietenos și relaxant.

Organizatorii evenimentului au anunțat că au avut loc două întâlniri a clubului și urmează a treia pe data de 23 martie la ora 18.30, iar detalii suplimentare pot fi găsite pe pagina de Facebook a grupului „DeutschClub Oradea”.

„Clubul de limba germana initiat de Mirela este o idee grozava pe care o susțin din toata inima. De foarte mult timp așteptam o astfel de inițiativă în Oradea. Ne întâlnim într-un cadru informal în fiecare joi și ne străduim să discutăm pe o temă aleasă doar în limba germană, încercăm să câștigăm încredere în capacitatea noastră de a iniția și susține un dialog în această limbă străină dificilă dar foarte frumoasă. Pe parcursul anilor de școala am studiat 7 ani limba germană dar niciodată nu am reușit să îi dedic suficient timp, motiv pentru care atunci când am citit anunțul Mirelei nu am ezitat nicio clipă să mă înscriu. Pe de o parte găsesc utile întâlnire din perspectiva profesiei mele, iar pe de altă parte contează și modul util în care îmi petrec timpul liber, împreună cu un grup oameni extrem de motivați”, spune orădeanca Anca Dehelean.

DeutschClub Oradea este deschis tuturor vorbitorilor de limbă germană, indiferent de nivelul de cunoaștere al limbii. Clubul își propune să ofere un mediu prietenos și relaxant în care participanții să poată vorbi și asculta în limba germană, fără a se teme să facă greșeli. Participarea e gratuită și oricine de la orice nivel este binevenit să participe.

„Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu toți cei interesați de limba germană și de a ne ajuta unii pe alții să ne îmbunătățim abilitățile de vorbire și ascultare. Cu această ocazie, doresc să mulțumesc gazdei noastre pentru primele ediții … și zecilor de curioși care ne urmăresc activ pe pagina de fb”, a adăugat Mirela Mărcuț.

Organizatorii au precizat că temele de discuție și regulile clubului vor fi recapitulate la fiecare întâlnire și îi îndeamnă pe toți cei interesați să urmărească grupul de facebook „DeutschClub Oradea” pentru a afla mai multe detalii și pentru a se înscrie în club.

Distribuie informația
Alte știri