Clubul Oradea Toastmasters organizează concursul „Orator cu umor”

Miercuri, 14 septembrie, Clubul Oradea Toastmasters organizează concursul local de discursuri umoristice și improvizate în limba română: „Orator cu umor”. Competiţia se desfăşoară la hotelul Ramada, începând cu ora 19:15.

„În cadrul acestui concurs,  membrii clubului Oradea Toastmasters ne vor încânta cu discursuri pline umor de calitate, iar apoi vom vedea cum spontaneitatea concurenţilor își spune cuvântul la proba discursurilor improvizate”, spune Dora Cernău, vicepreşedinte Educaţie la Oradea Toastmasters Club. Cele două probe de foc sunt următoarele: concursul de discursuri umoristice în limba română şi concursul de discursuri improvizate în limba română. Concurenţii clasaţi pe locurile I şi II din fiecare categorie  vor merge mai departe la Concursul Ariei H2, ce va avea loc la Arad, în 8 octombrie 2016.

Clubul Oradea Toastmasters este un atelier practic, care oferă tuturor membrilor șansa de a-și dezvolta abilitățile de vorbit în public și leadership, într-o atmosferă pozitivă și prietenoasă. Întâlnirile clubului au loc săptămânal, în fiecare miercuri, de la ora 19.15, în Sala Bordeaux a Hotelului Ramada (Calea Aradului, nr. 9). 

Publicul este rugat să vină cu cel puțin 15 minute mai devreme, pentru a începe la timp și a nu deranja vorbitorii. Intrarea este liberă!

Distribuie informația
Alte știri