Clubul orădean King do-Lions a inaugurat noua sală de antrenament

Miercuri, 10 iulie a.c. a fost inaugurată noua sală de antrenament a Clubului Sportiv King do-Lions Oradea (președinte Tulkos Romeo), de pe str. Sfântul Ladislau nr.4, aflat în spatele stadionului FC Bihor (Iuliu Bodola), în prezența doamnei Pető Dalma Csilla (director Clubul Sportiv Crișul Oradea), a antrenorilor/instructorilor Ioana Hanaș, Denisa Andrada Cotuț, Răzvan Daniel Cotuț, Magyar Zsolt , dar și a invitaților Florin Ionuț Lupaș (președinte C.S. Lupaș Power Gym), David Sferle, Marius Roșu (presedinte C.S. Focus Oradea), binecunoscutul luptător Alexandru Lungu, Cosmin Goina (expert sportiv C.S. Crișul Oradea) și nu în ultimul rând părinții sportivilor , precum simpatizanții clubului King do-Lions.

După discursul doamnei director Pető Dalma Csilla, căreia i s-a înmânat o plachetă din partea clubului, în semn de apreciere și recunoștință pentru întreg sprijinul acordat și pentru că a avut încredere în acest parteneriat, clubul King do-Lions dovedind mereu că poate ridica sportivi la performanță, chiar la înaltă performanță. Sportivi precum Karina Mihuța, David Sferle, Denisa Cotuț, Răzvan Cotuț, au fost crescuți și pregătiți la King do-Lions iar apoi transferați la Clubul Sportiv Crișul Oradea-secția Kempo, astăzi ei fiind campioni de înaltă performanță, medaliați la campionatele europene și mondiale.

Sala de antrenament de 192 mp, dotată cu vestiare, toalete, cabinet antrenori/instructori, renovat în totalitate după două luni de muncă asiduă, va găzdui trei ramuri sportive, Judo (antrenor Ioana Hanaș), Kempo (antrenor Tulkos Romeo-+14 ani, instructor Denisa Cotuț – copii +7 ani) și Taekwon-do (Tulkos Romeo 6DAN).

Clubul orădean King do-Lions își deschide porțile și pe timpul verii, fiind așteptați toți doritorii de a practica o ramură sportivă, indiferent că își aleg judo, kempo sau taekwon-do.

În discursul său, președintele clubului King do-Lions , dl. Tulkos Romeo a adus mulțumiri sponsorilor (dl. Cosmin Valea, dl. Manuel Seleș) și părinților care au contribuit la renovarea acestei săli, dar și Federației Române de Kempo, condusă de către președintele Amatto Zaharia, căreia se datorează marea parte a echipamentelor cu care sportivii secțiilor de kempo își vor susține pregătirea.

 “Suntem extrem de fericiți și recunoscători, totodată și motivați. Această nouă sală de antrenament va asigura condițiile cele mai bune de pregătire ale tinerilor dornici de a practica sport, dar și celor de performanță. Această sală va asigura și locul de pregătire centralizat al sportivilor din echipa națională a României de kempo din județul Bihor. Totodată aș dori să mulțumesc Federației Române de Kempo, domnului președinte Amatto Zaharia pentru sprijinul acordat prin dotarea sălii cu echipamente (saci, palmare, palate etc) cu care sportivii se vor pregăti pentru a-și putea atinge obiectivele propuse. Așteptăm cu drag toți iubitorii de arte marțiale, într-un cadru familiar în care își pot dezvolta abilitățile motrice dar și în care vor învăța disciplină și seriozitate pe lângă sportul îndrăgit, de la un personal foarte bine pregătit!” – Tulkos Romeo, președintele C.S. King do-Lions Oradea

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri