Clubul Tengo Salonta iniţiază o nouă competiţie menită să dezvolte tenisul cu piciorul din România: Cupa Corporațiilor

Clubul Tengo Salonta iniţiază o altă competiţie menită să dezvolte tenisul cu piciorul din România: Cupa Corporațiilor. Prima editia a evenimentului este programata pe data de 20 octombrie la Salonta (ora 10.00) şi va reuni la start echipele unor firme și întreprinderi locale ale căror reprezentanți nu doar sprijină, ci și practică acest sport. In prezent sunt inscrise noua echipe, iar ultima zi de inscriere este miercuri 16 octombrie.

Cupa Corporațiilor by Tengo Salonta este un prilej de distracție și socializare în afara biroului. Toate echipele participante sunt așteptate să vină antrenate, în primul rând, cu voie bună. Se joaca doar proba de triplu, cu regulament de strand.

Dacă v-ați găsit (trei jucatori si o rezerva) și-ați pus la cale strategia de atac la fileu, trimite un mesaj pe facebook sau instagram TENGO SALONTA sau suna la 0721190482 . Și gata, ați făcut primul pas către victorie! Să ai echipă înseamnă și să ai susținători. Dacă colegii sau prietenii așteptau de mult un prilej să o facă, acum e momentul să țipe la tine cât îi țin plămânii! Căci un meci fără suporteri este ca bicicleta fără o roată, sarea fără piper, omul fără suflet, cartea fără pagini …

Competiția va avea loc pe terenul din incinta salii de sport Sándor Péter din Salonta, iar intrarea este libera.
Se anunță un eveniment interesant care se dorește a fi extins și implementat și în alte orașe unde activează echipe de tenis cu piciorul.

Ultima etapă din Campionatul Romaniei este programată pe data de 2 noiembrie la Salonta și va fi urmată de premierea festivă, organizatorii mizând pe participarea celor zece echipe înscrise în competiție. Jocurile vor fi transmise in direct pe internet, cu sprijinul unei firme specializate, asigurându-se, astfel, o mai mare vizibilitate campionatului, dar și ramurii sportive.

Distribuie informația
Alte știri