CMUAT a avizat construirea unei noi clinici medicale în Oradea

40 de proiecte complexe au fost analizate de specialiștii Comisiei municipale de urbanism și amenajare a teritoriului în ședința de săptămâna trecută. Dintre acestea, 21 au fost studiate în comisia de urbanism și 19 în comisia operativă.

Comisia municipală de urbanism și amenajare a teritoriului a emis aviz de oportunitate pentru construirea unei clinici medicale pe strada Eftimie Murgu, nr. 2. Avizul a fost solicitat de către SC Smile Design Studio SRL. Parcela pe care se va construi clinica are o suprafață de 802 mp, este inclusă în UTR Velența și a făcut parte din zona de studiu a unui Plan Urbanistic Zonal aprobat cu HCL 424/2019.

Clinica va avea un regim de înălțime S+P+E și va fi amplasată la aliniamentul străzilor Eftimie Murgu și Avântului.

Suprafața construită la sol va fi de 487 de metri pătrați, iar suprafața desfășurată va fi de 1.713 mp. Se vor amenaja 12 locuri de parcare.

SC Crius SRL a solicitat aviz arhitect-șef pentru lucrări de eficientizare energetică amenajare birouri la un imobil situat în zona centrală protejată pe strada sublocotenent Demitriu Teiușeanu nr. 7. Lucrările constau în anveloparea cu vată bazaltică, reorganizarea spațiilor interioare pentru amenajarea de birouri și amenajare mansardă cu ferestre în plan acoperiș. Pe fațada sudică se vor monta panouri fotovoltaice. A obținut aviz arhitect-șef favorabil, cu condiționări.

„Comisia a cerut ca soluția de termoizolare a fațadei dinspre strada Teiușeanu să fie realizată în interiorul suprafeței utile existente. Totodată am solicitat să se renunțe la placarea cu vată bazaltică principal. Solicitantul revine cu soluția recomandată la faza de autorizare”, a precizat Radu Fortiș, arhitectul-șef al orașului.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri