CNAIR a lansat o hartă on-line care prezintă situația drumurilor naționale în timp real

Foto: stiri.tvr.ro

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor anunță că începând de marți, pe site-ul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pot fi accesate hărțile interactive care prezintă situația drumurilor naționale și sectoarele cu risc de înzăpezire.

Harta poate fi consultată pe https://cestrin.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=a63da499b48343e79e397f597dbd63c9
Cele două hărți au fost dezvoltate de către Centrul De Studii Tehnice, Rutiere si Informatice – CESTRIN, fără costuri suplimentare, în cadrul unui proiect pilot care va fi finalizat prin lansarea unor aplicații pentru dispozitivele mobile, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor, potrivit stiri.tvr.ro.


În ceea ce privește Harta sectoarelor cu risc de înzăpezire aceasta este actualizată în baza datelor furnizate de către DRDP-uri. Pe parcursul etapelor de dezvoltare a hărților interactive vor fi introduse inclusiv informațiile referitoare la toate modurile de transport.


Distribuie informația
Alte știri