Co-autorul cărții ”Nu hrăni cancerul!” vine la Oradea. Programul manifestării

????????????????????????????????????

Conferința de Educație și Parenting o are invitată pe Cristela Georgescu care va expune principalele povocări întâmpinate în alimentația copilului și a adultului modern și modalități practice de a le administra. Ca de obicei, întâlnirea va fi interactivă și cuprinde pe lângă prelegere și momente de exerciții, lansarea cărții “Diversificarea pur și simplu”, o sesiune generoasă de dezbateri și răspunsuri la întrebări de interes public.

Cristela Georgescu, consultant specializat în sănătate şi nutriție holistică, este un explorator aflat pe cărarea vindecării naturale și călăuzește oameni de toate vârstele cum să-și hrănească mintea, sufletul și corpul pentru libertate interioară.

Are studii postuniversitare și atestări profesionale de la Institute for Integrative Nutrition și Departamentul de Stat pentru Educație din New York, Universitatea Cornell (Catedra de Nutriție Vegetariană), Centrul pentru Studii în Nutriție “Dr. T. Colin Campbell” și American Association for Drugless Practitioners din SUA. Este absolvent al Școlii Sănătate 5D, program de formare profesională și experimentare personală directă în domeniul detoxifierii regenerative cu ajutorul dietei și al fitoterapiei, coordonat de Dr. Sorina Soescu și al Școlii Internaționale de Detoxifiere Regenerativă coordonată de Dr. Robert Morse.

Cristela este autorul colecției de cărți pentru familie ”Simplu”, co-autor al cărții ”Nu hrăni cancerul!” și autorul programelor educative de prevenție și menținere a sănătății „Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană”™ și ”Sănătate prin propria putere”™, al căror scop este împuternicirea și trezirea încrederii de neclintit în propriile sentimente și intuiții, în propriul organism, dar și în chemarea profundă și de nestrămutat din inimile noastre: iubirea, simplitatea și legătura cu Natura.

Agenda Conferinţei de Educaţie şi Parenting- 21 aprilie la Universitatea Creștină Partium Oradea
09.00-10.00 – Înscriere participanţi
10.00-11.30 – Sesiunea I: Provocări în alimentația adultului modern
11.30-12.00 – Pauză. Coffee break
12.00-13.30 – Sesiunea II: Provocări în diversificarea bebelușilor și alimentația copiilor
13.30-14.30 – Pauză
14:30-17:30 – Sesiune interactivă de întrebări și dezbateri. Invitat special Dr. Alina Stoicovici.
17:30-18:00 – Sesiune de autografe

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri