„Cocoșatul de la Notre Dame”, poveste în pași de muzică și dans, spectacol extraordinar de balet la Oradea

În premieră națională, Opera Vox aduce în urbea Crișului Repede un spectacol capodoperă cu regia semnată de Sebastian Vlad, balerin și coregraf cu renume național și internațional. O seară în care muzica va fi la ea acasă grație muzicianului Peter Venczel. Evenimentul va avea lumini, efecte speciale, proiecții în 3D, efecte cu „fum greu” produs din gheață carbonică, probabil cel mai complex spectacol de balet montat în țara noastră în ultimii ani.

Vor urca pe aceeași scenă două ansambluri profesioniste de balet, Ansamblul de balet „Opera Vox” și Ansamblul de balet al Operei Maghiare de Stat din Cluj – Napoca, însumând peste 50 de balerini profesioniști, soliști balerini care dansează în teatre importante din Europa.

Evenimentul are loc în 30 Octombrie 2019, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea. Biletele costă între 40 – 70 lei (Rândul I – VI: 70 lei, rândul VII – XII: 60 lei, rândul XIII – XVII: 50 lei, rândul XVIII – XXII: 40 lei), în funcție de locul dorit în sală. Tichetele pot fi achiziționate de la Casieria Casei de Cultură a Sindicatelor Oradea sau online.

Distribuie informația
Alte știri