Codruța Bogdan, lider al Organizației de Femei a Pro România Bihor

Începând cu data de 9 iulie 2019, Organizația de Femei a Pro România Bihor este coordonată de profesor Codruța Maria Bogdan, profesor pentru învățământ primar și preșcolar titular al Școlii Gimnaziale Miron Pompiliu din Ștei. Are o experiență de 25 de ani în învățământ, fost inspector școlar general adjunct al ISJ Bihor în perioada 1.09.2014-30.05.2019. Împreună cu Estera Matiuță, care coordonează Organizația de Femei de la nivelul municipiului Oradea reprezintă Organizația de Femei a Pro România.

La nivel județean echipa este coordonată de Octavian Bara și de Claudiu Pop, iar conf.univ.dr Claudia Timofte coordonează echipa Pro România la nivel municipal. Liderul tinerilor la nivel de municipiu este Marius Cătană.

Pro România este un proiect politic nou, care îi reprezintă pe toți cei care cred în potențialul uman al acestei țări, propune oameni competenți ce pot construi un nou model de societate pentru români și pentru România. Până la organizarea alegerilor interne aceasta este echipa care reprezintă Pro România Bihor și Oradea.

Distribuie informația
Alte știri