Colegii Denisei Lăzău luptă pentru VIAȚA tinerei studente de la medicină

Denisa Lăzău, o studentă medicinistă din Oradea a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică la doar 13 ani. Până în prezent, a urmat diverse tratamente în Italia, a făcut chiar și transplant de măduvă de la mama sa, dar boala a recidivat și are nevoie de ajutor.

O posibilă soluție pentru tânăra studentă ar fi un tratament realizat la clinica John Hopkins din America, tratament care se ridică la 200.000 de dolari. Pentru a demara strangerea de fonduri, colegii ei organizează, miercuri, 16 mai, un târg de prăjituri cu strângere de fonduri, în fața Bibliotecii Universitare. Prăjiturile vor fi donate de o firmă orădeană, iar banii vor ajunge în conturile tinerei.

De asemenea, prietenii ei s-au mobilizat si vor organiza concertul caritabil „Viață pentru Denisa”, care va avea loc miercuri, 23 mai, ora 18:00, la Filarmonica de Stat din Oradea. Pe scena vor urca: Leontin Ciucur, Viorica Bradea, Aneta Florea, Denisa Mihele, Alexandrina Chelu, Luminița Tomuța, Radu Barbura, Ioana Urs, Monica Coita, Iulia Cotuț și Kharisma Vocal Band. Prețul unui bilet este de 30 de lei și se poate achiziționa de la casieria Filarmonicii de Stat Oradea.

„Salutăm inițiativa și stăm la dispoziția celor care doresc să organizăm un eveniment de amploare, pentru a susține VIAȚA Denisei!!! Inițiatorii „Universitatea altfel” #universitateaaltfel”, a transmis Dr. Olivia Burtă, director la Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea și prorector al Universității.

Dacă doriți să-i întindeți o mână de ajutor Denisei, celei care poară o luptă cruntă cu boala, puteți să faceți o donație în conturile:
BCR: RON:RO44RNCB0661110970320001
EURO:RO17RNCB0661110970320002
USD:RO87RNCB0661110970320003
Titular cont: LAZAU DENISA – TATIANA
COD SWIFT: RNCB RO BU

„ Haideţi cu toţii, împreună, mână cu mână să-i fim din nou alături Denisei şi să-i oferim ajutorul nostru ca să poată să îşi continuie tratamentul în Italia şi să învingem şi această ultimă bătălie cu boala Denisei şi astfel, să-i redeam Denisei din nou zâmbetul pe buze”, stă scris pe pagina de Facebook „Împreună pentru Denisa”.

Distribuie informația
Alte știri