Colet surpriză pentru Asociația SOS Autism Bihor. Vezi de la cine

Foto: facebook/autismbihor

Gestul arbitrului asistent Octavian Şovre de a-i cere un autograf starului Borussiei Dortmund, Erling Haaland, a fost intens mediatizat în ultimele săptămâni. Arbitrul a dezvăluit ulterior că a încercat să ajute asociația SOS Autism Bihor, strângând autografe ale marilor fotbaliști pentru ca mai apoi să fie scoase la licitație.

Luni, SOS Autism Bihor a avut parte de o mare surpriză din partea norvegianului.​ ONG-ul a primit un colet chiar de la fotbalistul în vârstă de 20 de ani. Pachetul conține tricoul personal al lui Haaland cu semnătura lui, poze cu autograful său și o scrisoare adresată președintei asociației, Simona Zlibuț.

SOS Autism Bihor nu a anunțat încă ce va face cu obiectele primite, dar cel mai probabil și acestea vor fi scoase la licitație.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri