,,Colind de Crăciun”, eveniment de marcă cu invitați speciali la Filarmonica de Stat din Oradea

Centrul de Cultură al Județului Bihor cu sprijinul Consiliului Județean Bihor în parteneriat cu Teatrul ,,Regina Maria” din Oradea, Filarmonica de Stat din Oradea și  Oradea Transport Local, organizează duminică, 12 decembrie, de la ora 19:00, la Filarmonica de Stat din Oradea, evenimentul de excepție ,,Colind de Crăciun” având ca invitați speciali pe Marius Ciprian Pop, Luminița Anghel și Aurelian Temișan.

În cadrul evenimentului își dau concursul: Grupul vocal ,,Lioara” coordonator  prof. Antonela Buțiu, Grupul ,,Art Stars” coordonator prof. Lăcrimioara Deac, Clasa de coregrafie coordonator prof. Edit Groza,  Grup vocal canto popular Beiuș, coordonator prof. Anca Banda, Clasa de canto muzică ușoară prof. Berki Gheorghe de la Secția Școlii de Arte ,,Francisc Hubic” din Oradea, Ansamblul folcloric ,,Codrenii Bihorului” din Roșia coordonator Dana Gherlea și Orchestra Ansamblului Artistic Profesionist ,,Crișana” dirijori Liviu Buțiu și Adrian Miescu.

Organizatorii au pregătit pentru participanți la eveniment pe lângă alte surprise muzicale și o expoziție  de artă plastică intitulată ,,Momente de sărbătoare” în holul Filarmonicii de Stat din Oradea, profesori coordonatori Hollo Kinga și Sabău Florentina. Prezentarea evenimentului va fi asigurată de către Antonela Buțiu și Aurelian Temișan.

Biletele se găsesc la sediul Centrului de Cultură al Județului Bihor, Strada Moscovei nr.5, telefon 0359 436 162.

Distribuie informația
Alte știri