”Colindând prin lumea Luceafărului”, serată la Teatrul Regina Maria

Oradenii sunt asteptati la un eveniment dedicat aniversării a 167 de ani de la naşterea marelui poet Mihai Eminescu, intitulat ”Colindând prin lumea Luceafărului”. Spectacolul isi propune o incursiune in universul eminescian cu ajutorul actorului care a știut să redea cel mai frumos pe scenă puritatea formei poetice: Eugen Țugulea, laureat al premiului UNITER în 2016 pentru o viaţă dedicată teatrului şi poeziei.

Călătoria lirică va fi armonios acompaniată de vocile solistelor Ansamblului Artistic Profesionist Crișana: Simona Costin, Otilia Haragoș, Felicia Costin, Luminița Tomuța, Cornelia Covaciu și de muzica magică care se desprinde de pe claviatura pianistei Henrietta Varady.

“Va fi o seară feerică, ce deschide porțile imaginației spre o lume fermecătoare, în care veți asculta o adevărată simfonie a slovelor, ce vă va purta, pe calea luceafărului, spre nemurire: duminică, 15 ianuarie, de la ora 18:00, la Sala Arcadia”, sustin organizatorii.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Se pot achizitiona şi cu o oră înainte spectacol sau online pe www.biletmaster.ro.

Alte știri