Coliziune într-o intersecție din Oradea, pe fondul neacordării priorității de trecere. Un bărbat a ajuns la spital cu leziuni grave

Vineri, 9 aprilie a.c., la ora 11.00, la intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Avram Iancu, o femeie de 46 de ani, din municipiul Satu Mare, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe direcția strada Cuza Vodă – B-dul Decebal, ajungând la intersecția cu strada Avram Iancu nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire”, a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus pe strada Avram Iancu, înspre Piața Unirii, de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Oradea.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, condus pe strada Avram Iancu, înspre strada Sucevei, de un bărbat de 37 de ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 32 de ani, care conducea cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni grave pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri