Coliziune pe contrasens in Nojorid

Luni, 26 noiembrie a.c., la ora 12.25, pe D.N. 79, în afara localității bihorene Nojorid, un bărbat de 51 de ani, din Serbia, în timp ce conducea înspre Oradea un ansamblu format din cap tractor cu semiremorcă, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum –  carosabil umed.

Astfel, într-o curbă înspre dreapta, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 37 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor.

În urma accidentului rutier, conducătoarea autoturismului a suferit multiple leziuni, pentru  îngrijirea cărora a fost internată în spital. De asemenea, un minor de șapte ani, din comuna Nojorid, pasager în autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Pentru salvarea victimelor, inspectoratul a mobilizat de urgenţă, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, care au intervenit cu două autospeciale, din care una de descarcerare grea, echipajul cu medic de urgență și cel de terapie intensivă mobilă ale SMURD Oradea şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Distribuie informația
Alte știri